Ondernemingsrecht

Of het nu gaat om het overnemen van een onderneming of een geschil tussen ondernemingen en/of bestuurders, wij hebben er ervaring in. Ook fusies en overnames, bestuur en commissarissen, aandeelhouders(geschillen), herstructurering van ondernemingen is ons werkterrein. Daarnaast zijn wij uw advocaat voor insolventierecht en bijvoorbeeld aansprakelijkheid van bestuurders. Hypothecaire zekerheden en pandrecht spelen daar ook regelmatig een rol. Uw contracten kunnen wij analyseren, ook omdat we ze zelf regelmatig opstellen.

Advocaten
mr. K. van Overloop

Kees van Overloop houdt zich vooral bezig met (procedures in) het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Bij een intake op ons kantoor te Goes in Zeeland zijn de eerste 30 minuten gratis bij hem.

mr. R. Zwamborn

Mr. René Zwamborn is sinds maart 2009 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland. Bij Huisman Advocaten richt René zich voornamelijk op het ondernemingsrecht…

Adviseurs
mr. M.L. Huisman

Mr. Martin Huisman is de naamgever (en oprichter) van Huisman Advocaten te Goes. Hij heeft een ruime ervaring als advocaat en mediator.