Letselschade

In Nederland vinden jaarlijks alleen al in het verkeer veel ongelukken plaats waarbij slachtoffers letselschade oplopen. Goede juridische bijstand is van groot belang wanneer het gaat om de vaststelling van de aansprakelijkheid en de schade. Hebt u letsel opgelopen en vraagt zich af wat wij voor u kunnen betekenen?

Mr. Kees van Overloop houdt zich al jarenlang bezig met het verhalen van schade in letselschade zaken. Hij treedt alleen op voor slachtoffers van (bijv.) verkeersongelukken en bedrijfsongevallen. In de meeste gevallen betaalt de verzekeraar de kosten van uw advocaat. Bel Kees voor een afspraak via 0113 – 211 640.

Mr. Kees van Overloop staat al ruim 10 jaar cliënten bij als het gaat om letselschade. Een eerste intake van 30 minuten op ons kantoor in Goes is gratis bij hem. Hij heeft veel ervaring als het gaat om bedrijfsongevallen (art. 7:658 BW), maar ook als het gaat om ernstige klachten, zoals whiplash, als gevolg van verkeersongelukken.

Advocaten
mr. K. van Overloop

Kees van Overloop houdt zich vooral bezig met (procedures in) het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Bij een intake op ons kantoor te Goes in Zeeland zijn de eerste 30 minuten gratis bij hem.