Contractenrecht

U wilt weten of u een contract hebt of wat uw verplichtingen voortvloeiende uit een contract nu precies zijn? Of u hebt een contract nodig? Komt de andere partij de verplichtingen niet na? Wij staan u graag bij en helpen u op het gebied van het contractenrecht.

Contracten hebben doorgaans een aantal standaardonderwerpen zoals de duur van de overeenkomst en de wijze van einde. Van groot belang is vast te stellen wat voor soort type contract er (gewenst) is. Een en ander moet namelijk wel afgestemd worden op de wet. Gaat het om een koopoverereenkomst of om een bemiddelingsovereenkomst? Er gelden dan verschillende regimes. Bovendien zijn onze advocaten zeer bedreven in het maken of aanpassen van algemene voorwaarden.

Zoekt u een advocaat contractenrecht? Ons kantoor te Goes in Zeeland kent meerdere specialisten op het gebied van het contractenrecht. Neem direct contact met ons advocatenkantoor te Goes op via 0113211640 voor een gratis kennismakingsgesprek.

Advocaten
mr. K. van Overloop

Kees van Overloop houdt zich vooral bezig met (procedures in) het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Bij een intake op ons kantoor te Goes in Zeeland zijn de eerste 30 minuten gratis bij hem.

mr. R. Zwamborn

Mr. René Zwamborn is sinds maart 2009 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland. Bij Huisman Advocaten richt René zich voornamelijk op het ondernemingsrecht…

mr. W.E. de Wit-de Witte

Mr. Wilma de Wit-de Witte is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Zij is advocaat sinds 1987.

mr. M.E. Kok

Mr. Moniek Kok is vanaf 1 december 2015 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland.

mr. M. IJzelenberg

Marnix is vanaf 1 oktober 2017 werkzaam bij Huisman Advocaten.  Hij heeft gestudeerd in Rotterdam en Marnix heeft zich tijdens de studie voornamelijke bezig gehouden met het arbeidsrecht.

mr. A.M. Tibbe

Amanda is vanaf 1 januari 2022 werkzaam bij Huisman Advocaten.  Zij heeft gestudeerd in Rotterdam en houdt zich bezig met de algemene praktijk.