Civiel recht advocaat

Inleiding

Wat doet een civiel recht advocaat? Wanneer er een geschil ontstaat tussen een burger, bedrijf of organisatie en een ander individu, bedrijf of organisatie, kan dit in sommige gevallen uitmonden in een onoplosbaar conflict. Om tot een oplossing te komen, kan er een civiele procedure worden gestart waarbij de rechter uiteindelijk een uitspraak doet. Het civiel recht, ook wel bekend als het burgerlijk recht of privaatrecht, omvat een breed scala aan rechtsgebieden waaronder personen- en familierecht, erfrecht, arbeidsrecht, huurrecht, vermogensrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht. De specialisten van Huisman Advocaten te Goes in Zeeland staan voor u klaar om u te adviseren en bij te staan in civiele procedures, zodat uw belangen zo goed mogelijk behartigd worden.

Gratis intake – civiel recht advocaat

Zoekt u een civiel recht advocaat? Neem direct contact met ons kantoor te Goes op via 0113211640 voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Voor vragen, meer informatie of een afspraak
Advocaten
mr. K. van Overloop

Kees van Overloop houdt zich vooral bezig met (procedures in) het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Bij een intake op ons kantoor te Goes in Zeeland zijn de eerste 30 minuten gratis bij hem.

mr. M. IJzelenberg

Marnix is vanaf 1 oktober 2017 werkzaam bij Huisman Advocaten.  Hij heeft gestudeerd in Rotterdam en Marnix heeft zich tijdens de studie voornamelijke bezig gehouden met het arbeidsrecht.

mr. A.M. Tibbe

Amanda is vanaf 1 januari 2022 werkzaam bij Huisman Advocaten.  Zij heeft gestudeerd in Rotterdam en houdt zich bezig met de algemene praktijk.