Ondernemingsrecht

Als u op zoek bent naar een ervaren advocaat ondernemingsrecht, dan bent u bij Huisman Advocaten in Goes aan het juiste adres. Ons team van advocaten heeft ruime ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en staat regelmatig ondernemingen, aandeelhouders en bestuurders bij in diverse juridische kwesties.

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht dat zich bezig houdt met rechtspersonen en bedrijven met winstoogmerk.

Of het nu gaat om het overnemen van een onderneming of een geschil tussen ondernemingen en/of bestuurders, wij hebben er ervaring in. Ook fusies en overnames, bestuur en commissarissen, aandeelhouders(geschillen), herstructurering van ondernemingen is ons werkterrein. Daarnaast zijn wij uw advocaat voor insolventierecht en bijvoorbeeld aansprakelijkheid van bestuurders. Hypothecaire zekerheden en pandrecht spelen daar ook regelmatig een rol. Uw contracten kunnen wij analyseren, ook omdat we ze zelf regelmatig opstellen.

 

Huisman Advocaten, uw advocaat ondernemingsrecht

Zoekt u een advocaat ondernemingsrecht? De advocaten van Huisman Advocaten in Goes hebben veel ervaring in het ondernemingsrecht. Zij staan regelmatig ondernemingen, aandeelhouders en/of bestuurders bij als het gaat om geschillen tussen/met aandeelhouders, het opstellen van contracten, aansprakelijkstellingen en claims, incasso’s, (onrechtmatige) concurrentie en herstructureringen.

Contact

Hebt u een geschil met een (andere) aandeelhouder of met de (statutair) bestuurder of speelt een andere ondernemingsrechtelijke kwestie? Neem direct contact met ons advocatenkantoor te Goes op via 0113211640 voor een gratis kennismakingsgesprek. Kees van Overloop en René Zwamborn hebben veel ervaring als advocaat in het ondernemingsrecht. Zij zijn bereikbaar via 0113211640.

Bij Huisman Advocaten begrijpen we dat het ondernemingsrecht complex kan zijn en dat juridische geschillen uw bedrijfsvoering kunnen verstoren. Wij streven ernaar om uw belangen op een efficiënte en effectieve manier te behartigen, zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw onderneming. Vertrouw op onze expertise en ervaring op het gebied van ondernemingsrecht en neem vandaag nog contact met ons op.

Advocaten
mr. K. van Overloop

Kees van Overloop houdt zich vooral bezig met (procedures in) het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Bij een intake op ons kantoor te Goes in Zeeland zijn de eerste 30 minuten gratis bij hem.

mr. R. Zwamborn

Mr. René Zwamborn is sinds maart 2009 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland. Bij Huisman Advocaten richt René zich voornamelijk op het ondernemingsrecht…