Huisman Advocaten te Goes zoekt een juridisch secretaresse (m/v)

Functieomschrijving:
De juridisch secretaresse is verantwoordelijk voor juridisch-inhoudelijke ondersteuning van de advocaten, zoals verzendklaar maken van (pro-forma) processtukken. Ook zorg je voor het tijdig indienen van processtukken bij de betreffende instanties en het onderhouden van contacten met rechtbanken, cliënten en wederpartijen. Bovendien zul je je bezig gaan houden met de boekhouding. Maar ook voor alle overige organisatorische en secretariële werkzaamheden kun je worden ingezet. Kortom, je wordt de steun en toeverlaat van het advocatenteam.

Functie-eisen:
– een enthousiaste en gedreven juridisch secretaresse
– werkt secuur en zelfstandig
– heeft goede beheersing van Microsoft Office
– minimaal 16 uur per week beschikbaar
– affiniteit met boekhouding is een pré (bij voorkeur met AFAS)
– woonachtig binnen een omtrek van 25 km vanaf kantoor (postcode 4461 LL)

Wij bieden:
Ons kantoor heeft een team van zes advocaten en drie secretaresses. Huisman Advocaten opereert informeel en laagdrempeligheid staat hoog in het vaandel. Onze advocaten houden zich voornamelijk bezig met familierecht, arbeidsrecht en insolventierecht. We stimuleren onze medewerkers om hun talent optimaal te gebruiken en hun kennis aan te scherpen. Dit is mogelijk door een open cultuur en door goede samenwerking, zowel onder collega’s als in relatie met de opdrachtgevers. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal.

Salaris:
Huisman Advocaten biedt een marktconform salaris.

Contactgegevens:
Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt ons kantoor jou aan? Mail dan je motivatie en CV naar infogoes@huismanadvocaten.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. De sluitingsdatum voor reacties is 28 februari 2022.