mr. R. Zwamborn
René Zwamborn
Mr. René Zwamborn, advocaat bij Huisman Advocaten

Advocaat

Mr. René Zwamborn is sinds maart 2009 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland. Bij Huisman Advocaten richt René zich voornamelijk op het ondernemingsrecht, handelsrecht en de algemene privaatrechtelijke praktijk.

Contact

Telefoon: 0113 – 211640
Mail: zwamborn@huismanadvocaten.nl

Curator

Hij is naast advocaat ook curator en heeft een vergaande kennis van het faillissementsrecht.

Ook is hij zeer bedreven in het familierecht. De laatste jaren heeft hij zich bovendien grondig verdiept in vastgoedrecht. Hebt u een vraag die ziet op onroerend goed? Neem dan via 0113 – 211640 contact met hem op.

René is in 2008 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij de master Bedrijfsrecht heeft afgerond. Zijn scriptie was vervoerrechtelijk van aard. Tijdens de studie lagen zijn interesses met name in de rechtsgebieden ondernemingsrecht en internationale handel. In december 2015 heeft René met succes de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht gevolgd (cum laude).

René heeft in het rechtsgebiedenregister (https://zoekeenadvocaat.advocatenorde.nl/) van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Burgerlijk procesrecht
Deze registratie verplicht René elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.
Opleiding
  • Nederlands Recht (Erasmus Universiteit te Rotterdam)
  • Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht
Beëdigd: 2009
Lidmaatschappen
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Bestuurslid voetbalvereniging SSV
  • Vereniging Vastgoed Juristen
Rechtsgebieden

U wilt weten of u een contract hebt of wat uw verplichtingen voortvloeiende uit een contract nu precies zijn? Of u hebt een contract nodig? Komt de andere partij de verplichtingen niet na? Wij staan u graag bij en helpen u op het gebied van het contractenrecht.

Of het nu gaat om het overnemen van een onderneming of een geschil tussen ondernemingen en/of bestuurders, wij hebben er ervaring in. Ook fusies en overnames, bestuur en commissarissen, aandeelhouders(geschillen), herstructurering van ondernemingen is ons werkterrein.

Helaas komt het voor dat een huwelijk niet brengt wat men ervan verwacht. Indien gehuwden wensen te scheiden dient men naar de rechter stappen en is een advocaat nodig. Er zijn meer rechtshulpverleners maar de advocatuur is van oudsher de groep die familierecht beheerst en dagelijks daar al vele tientallen jaren mee gemoeid is.

Hebt u een woning gekocht en een gebrek geconstateerd? Wilt u de schade verhalen op de verkoper? Of wordt u wellicht aangesproken en wilt u weten wat uw rechten zijn? Onze advocaten hebben een schat aan ervaring met dit soort zaken.