mr. M. IJzelenberg
mr. M. IJzelenberg, advocaat bij Huisman Advocaten in Goes te Zeeland

Advocaat

Marnix is vanaf 1 oktober 2017 werkzaam bij Huisman Advocaten.  Hij heeft gestudeerd in Rotterdam en Marnix heeft zich tijdens de studie voornamelijk bezig gehouden met het arbeidsrecht. Zijn interesses gaat in het algemeen uit naar het civiele recht. Hij behandelt dan ook arbeidszaken en hij werkt mee in de faillissementen.

Marnix heeft de nodige werkervaring opgedaan in de advocatuur en in zijn vrije tijd is hij betrokken bij de dartsvereniging Duiveland en stapt hij graag op de wielrenfiets.

Contact

Telefoon: 0113 – 211640
Mail: ijzelenberg@huismanadvocaten.nl

Arbeidsrecht

Marnix heeft veel affiniteit met het arbeidsrecht en hij heeft inmiddels veel ervaring opgedaan in arbeidszaken (bijv. ter zake ontbindingsprocedures, ontslag op staande voet, de aanzegverplichting, het concurrentiebeding, ontslagaanvragen via het UWV, et cetera). Bij een intake met Marnix zijn de eerste 30 minuten gratis. Hij is bereikbaar op 0113-211640. Voorts gaat zijn aandacht in brede zin uit naar aansprakelijkheidsrecht.

Opleiding

  • Rechtsgeleerdheid (Erasmus Universiteit Rotterdam)
  • Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht (2022)
Beëdigd: 2017
Lidmaatschappen
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Junior Kamer de Bevelanden
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Jonge Balie Zeeland-West-Brabant

Hieronder treft u nog een aantal links naar uitspraken van zaken waarin Marnix heeft opgetreden

Rechtstreeks e-mail adres:

Rechtsgebieden

Ons kantoor treedt op voor zowel werkgevers als werknemers in arbeidsrechtelijke kwesties. Arbeidsovereenkomsten beoordelen of opstellen, reorganisaties, overnames en ontslag, concurrentiebeding, medezeggenschapsrecht, werkgeversaansprakelijkheid, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden zijn zaken waar wij ons regelmatig mee bezighouden.

U wilt weten of u een contract hebt of wat uw verplichtingen voortvloeiende uit een contract nu precies zijn? Of u hebt een contract nodig? Komt de andere partij de verplichtingen niet na? Wij staan u graag bij en helpen u op het gebied van het contractenrecht.

Onze advocaten te Goes treden regelmatig op als curator in faillissementen. Zij worden dan benoemd door de rechtbank en dienen het faillissement te behandelen conform de faillissementswet. Kort gezegd dient de curator het actief te gelde te maken, de vorderingen van de crediteuren te administreren, maar ook dient hij onregelmatigheden te onderzoeken