mr. A.M. Tibbe
mr. A.M. Tibbe, advocaat bij Huisman Advocaten in Goes te Zeeland

Advocaat

Amanda is vanaf 1 januari 2022 werkzaam bij Huisman Advocaten.  Zij heeft gestudeerd in Rotterdam en Barcelona. Amanda houdt zich bezig met de algemene praktijk met de nadruk op arbeidsrecht. Zij werkt ook mee in de faillissementen. Amanda heeft de nodige werkervaring opgedaan bij het Openbaar Ministerie.

Contact

Telefoon: 0113 – 211640
Mail: tibbe@huismanadvocaten.nl

Sportief

In haar vrije tijd is Amanda vooral bezig met voetbal. Sinds 2018 voetbalt zij bij v.v. Kloetinge en inmiddels maakt zij deel uit van het eerste vrouwenelftal. Daarvoor heeft Amanda onder andere bij SSV en Sparta Rotterdam/JVOZ gespeeld.

Bij een intake met Amanda zijn de eerste 30 minuten gratis. Zij is bereikbaar op 0113-211640.

Opleiding: Rechtsgeleerdheid (Erasmus Universiteit Rotterdam)

Beëdigd: 2022
Lidmaatschappen: 
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Jonge Balie Zeeland-West-Brabant

Hieronder treft u nog een aantal links naar uitspraken van zaken waarin Amanda heeft opgetreden

Rechtstreeks e-mail adres:

Rechtsgebieden

Ons kantoor treedt op voor zowel werkgevers als werknemers in arbeidsrechtelijke kwesties. Arbeidsovereenkomsten beoordelen of opstellen, reorganisaties, overnames en ontslag, concurrentiebeding, medezeggenschapsrecht, werkgeversaansprakelijkheid, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden zijn zaken waar wij ons regelmatig mee bezighouden.

U wilt weten of u een contract hebt of wat uw verplichtingen voortvloeiende uit een contract nu precies zijn? Of u hebt een contract nodig? Komt de andere partij de verplichtingen niet na? Wij staan u graag bij en helpen u op het gebied van het contractenrecht.

Onze advocaten te Goes treden regelmatig op als curator in faillissementen. Zij worden dan benoemd door de rechtbank en dienen het faillissement te behandelen conform de faillissementswet. Kort gezegd dient de curator het actief te gelde te maken, de vorderingen van de crediteuren te administreren, maar ook dient hij onregelmatigheden te onderzoeken