Echtscheidingsadvocaat Zeeland

Zoekt u een echtscheidingsadvocaat in Zeeland? Huisman advocaten in Goes kent meerdere specialisten op het gebied van personen- en familierecht.

Helaas komt het voor dat een huwelijk niet brengt wat men ervan verwacht. Indien gehuwden wensen te scheiden dient men naar de rechter te stappen en is een echtscheidingsadvocaat nodig. Er zijn meer rechtshulpverleners maar de advocatuur is van oudsher de groep die familierecht beheerst en onze advocaten zijn dagelijks werkzaam op dit gebied.

Huisman Advocaten biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van echtscheiding, geregistreerde partnerschappen en samenwoners met of zonder samenlevingscontract. Wij zijn ook deskundig op het gebied van boedelscheidingen, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, het berekenen van kinder- en partneralimentatie of het treffen van een goede zorgregeling. Verder helpen wij u bij problemen omtrent het ouderlijk gezag, bij vaderschapsacties, etc… Ook is er voldoende deskundigheid op het gebied van het afwikkelen van een echtscheiding waarin een onderneming is betrokken.

 

Over ons

Ons kantoor te Goes in Zeeland kent meerdere echtscheidingsadvocaten op het gebied van personen- en familierecht. Onze advocaten staan vaak in de rechtszaal, bijv. in Middelburg en Breda, maar ook in hoger beroep bij het hof te ‘s-Hertogenbosch. Onze advocaten volgen bovendien diverse (specialisatie)opleidingen, zodat zij nieuwe wetgeving direct kunnen toepassen.

Mr. Wilma de Wit is voorts aangesloten bij de Verenging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS, https://www.verenigingfas.nl/ ). Zij is ook jarenlang lid geweest van de contactcommissie Familierecht, welke commissie o.a. als taak heeft te overleggen namens de familierechtadvocaten met de rechtbank Zeeland-West-Brabant en het Gerechtshof te ’s-Hertogenbosch.  Bel haar via 0113 – 211 640.

Mr. Moniek Kok is eveneens aangesloten bij de Vereniging Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (aspirant-lid).

Zij treden beiden ook op als mediator in familierechtelijke kwesties, zie hier voor meer informatie over mediation bij Huisman Advocaten.

Home

Advocaten
mr. W.E. de Wit-de Witte

Mr. Wilma de Wit-de Witte is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Zij is advocaat sinds 1987.

mr. M.E. Kok

Mr. Moniek Kok is een gedreven en betrokken familierechtadvocaat. Zij heeft haar rechtenstudie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en is advocaat sinds 2013.

mr. R. Zwamborn

Mr. René Zwamborn is sinds maart 2009 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland. Bij Huisman Advocaten richt René zich voornamelijk op het ondernemingsrecht…