Echtscheidingsadvocaat Vlissingen

Bent u op zoek naar een advocaat voor echtscheidingen in Vlissingen? Dan bent u bij Huisman Advocaten aan het juiste adres. Wij hebben gespecialiseerde advocaten op het gebied van personen- en familierecht die u graag helpen bij het afhandelen van uw scheiding.

Helaas komt het vaak voor dat een huwelijk niet aan de verwachtingen voldoet. In dat geval moeten getrouwde mensen naar de rechter en hebben ze een echtscheidingsadvocaat nodig. Onze advocaten hebben dagelijks te maken met echtscheidingen en hebben daardoor veel ervaring op dit gebied.

Of u nu hulp nodig heeft bij een echtscheiding, geregistreerd partnerschap, samenwonen met of zonder samenlevingscontract, bij Huisman Advocaten kunt u terecht. Onze advocaten zijn ook gespecialiseerd in boedelscheidingen, het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden, het berekenen van kinder- en partneralimentatie en het opstellen van een goede zorgregeling. Bovendien kunnen wij u ook helpen bij problemen met ouderlijk gezag of vaderschapsacties. Als er een onderneming betrokken is bij de echtscheiding, dan kunnen onze advocaten u ook daarbij van dienst zijn.

Onze gespecialiseerde advocaten

Onze advocaten hebben ruime ervaring in het personen- en familierecht en hebben al vaak in de rechtszaal gestaan, bijvoorbeeld in Middelburg en Breda, maar ook in hoger beroep bij het hof te ‘s-Hertogenbosch. Ze volgen regelmatig opleidingen en cursussen om hun kennis up-to-date te houden en u de beste hulp te kunnen bieden.

Als u een ervaren advocaat in Vlissingen nodig hebt, kunt u bijvoorbeeld terecht bij Mr. Wilma de Wit, die is aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS, https://www.verenigingfas.nl/ ). Ook is zij lange tijd lid geweest van de contactcommissie Familierecht. U kunt haar bereiken op het telefoonnummer 0113 – 211640.

Daarnaast is Mr. Moniek Kok een ervaren advocaat op het gebied van familierechtelijke kwesties, met name op het gebied van kinderen. Als u uw huwelijk wilt beëindigen, kunt u bij haar terecht voor hulp bij diverse familiezaken, zoals herberekeningen van alimentatie, naamrecht, afstamming en gezag kwesties.

Beide advocaten treden ook op als mediator bij familierechtelijke kwesties. Klik hier voor meer informatie over mediation bij Huisman Advocaten.

 

Home

Advocaten
mr. W.E. de Wit-de Witte

Mr. Wilma de Wit-de Witte is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Zij is advocaat sinds 1987.

mr. M.E. Kok

Mr. Moniek Kok is een gedreven en betrokken familierechtadvocaat. Zij heeft haar rechtenstudie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en is advocaat sinds 2013.

mr. R. Zwamborn

Mr. René Zwamborn is sinds maart 2009 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland. Bij Huisman Advocaten richt René zich voornamelijk op het ondernemingsrecht…