Echtscheidingsadvocaat Terneuzen

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare echtscheidingsadvocaat in Terneuzen? Bij Huisman Advocaten kunt u terecht voor deskundige juridische bijstand op het gebied van personen- en familierecht.

Het komt helaas vaak voor dat huwelijken niet verlopen zoals verwacht. Wanneer echtparen besluiten te scheiden is een rechtszaak en dus ook een scheidingsadvocaat vereist voor de juridische afhandeling.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in echtscheidingen, geregistreerde partnerschappen en samenwoners (met of zonder samenlevingscontract) en kunnen u helpen met diverse zaken, zoals boedelscheidingen, huwelijkse voorwaarden, kinder- en partneralimentatieberekeningen en het opstellen van een goede zorgregeling. Daarnaast bieden wij ook bijstand bij problemen rondom ouderlijk gezag en vaderschapsacties.

Onze professionele advocaten

Onze advocaten hebben ruime ervaring in het personen- en familierecht en hebben hun expertise bewezen in verschillende rechtszalen, waaronder die in Middelburg en Breda, en bij het hof te ’s-Hertogenbosch in hoger beroep. Bovendien blijven onze advocaten zich voortdurend ontwikkelen door het volgen van diverse opleidingen en cursussen, waardoor ze altijd up-to-date zijn en de beste juridische ondersteuning kunnen bieden aan hun cliënten.

Als u op zoek bent naar een advocaat in Terneuzen die gespecialiseerd is in personen- en familierechtelijke kwesties, dan kunt u bij Huisman Advocaten terecht. Mr. Wilma de Wit is een van onze advocaten die u bij kan staan in echtscheidings- en familierechtelijke zaken. Ze is tevens lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators  (vFAS, https://www.verenigingfas.nl/ ) en heeft gedurende lange tijd deel uitgemaakt van de contactcommissie Familierecht. U kunt haar bereiken via 0113 – 211640.

Daarnaast kunt u ook bij Mr. Moniek Kok terecht voor juridische bijstand bij familierechtelijke zaken. Zij heeft veel ervaring op het gebied van zaken met betrekking tot kinderen en kan u helpen bij diverse familiezaken, zoals herberekeningen van alimentatie, naamrecht, afstamming en gezagskwesties.

Mr. Wilma de Wit en Mr Moniek Kok treden beide op als mediator in personen- en familierechtelijke rechtszaken. Wilt u meer informatie over mediation bij Huisman Advocaten? Klik dan hier.

Home

Advocaten
mr. W.E. de Wit-de Witte

Mr. Wilma de Wit-de Witte is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Zij is advocaat sinds 1987.

mr. M.E. Kok

Mr. Moniek Kok is een gedreven en betrokken familierechtadvocaat. Zij heeft haar rechtenstudie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en is advocaat sinds 2013.

mr. R. Zwamborn

Mr. René Zwamborn is sinds maart 2009 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland. Bij Huisman Advocaten richt René zich voornamelijk op het ondernemingsrecht…