Echtscheidingsadvocaat Middelburg

Heeft u een betrouwbare echtscheidingsadvocaat in Middelburg met veel ervaring nodig? Huisman Advocaten beschikt over de nodige kennis op het gebied van personen- en familierecht.

Het komt helaas vaak voor dat een huwelijk niet brengt wat men ervan verwacht. Als gehuwden wensen te scheiden, moeten ze eerst naar de rechter. Hierbij is er automatisch een scheidingsadvocaat nodig. Onze advocaten hebben veel ervaring op dit gebied en beschikt over de benodigde kennis om u hierin te kunnen helpen.

Heeft u een advocaat nodig in Middelburg die gespecialiseerd is in echtscheiding, geregistreerde partnerschappen en samenwoners met of zonder samenlevingscontract? Dan bent u bij Huisman Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten kunnen u niet alleen helpen op het gebied van boedelscheidingen, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, het berekenen van kinder- en partneralimentatie of het treffen van een goede zorgregeling. Maar ook bij problemen omtrent het ouderlijk gezag, bij vaderschapsacties, etc., kunnen zij u een helpende hand aanbieden.

Onze ervaren advocaten

Onze advocaten beschikken over ruime ervaring op het gebied van personen- en familierecht en hebben in diverse rechtszalen, waaronder die in Middelburg en Breda, en in hoger beroep bij het hof te ’s-Hertogenbosch, hun expertise bewezen. Bovendien zijn onze advocaten voortdurend bezig met het vergroten van hun kennis en kunde door middel van het volgen van diverse opleidingen en cursussen. Hierdoor kunnen zij altijd de beste juridische ondersteuning bieden aan hun cliënten.

Een van onze advocaten die u bij kan staan in personen- en familierechtelijke kwesties is Mr. Wilma de Wit. Zij is tevens aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS, https://www.verenigingfas.nl/ ) en heeft gedurende lange tijd deel uitgemaakt van de contactcommissie Familierecht. U kunt haar bereiken op telefoonnummer 0113 – 211640.

Daarnaast kunt u voor juridische bijstand bij familierechtelijke zaken ook terecht bij Mr. Moniek Kok. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van zaken met betrekking tot kinderen en kan u bijstaan bij diverse familiezaken, zoals het maken van herberekeningen van alimentatie, naamrecht, afstamming en gezagskwesties.

Beide advocaten zijn tevens actief als mediator in personen- en familierechtelijke geschillen. Voor meer informatie over mediation bij Huisman Advocaten kunt u hier klikken.

 

Home

Advocaten
mr. W.E. de Wit-de Witte

Mr. Wilma de Wit-de Witte is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Zij is advocaat sinds 1987.

mr. M.E. Kok

Mr. Moniek Kok is een gedreven en betrokken familierechtadvocaat. Zij heeft haar rechtenstudie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en is advocaat sinds 2013.

mr. R. Zwamborn

Mr. René Zwamborn is sinds maart 2009 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland. Bij Huisman Advocaten richt René zich voornamelijk op het ondernemingsrecht…