Echtscheidingsadvocaat Goes

Bent u opzoek naar een echtscheidingsadvocaat in Goes? Bij Huisman advocaten ben je op het juiste adres voor een specialist op het gebied van personen- en familierecht.

Het komt helaas vaak voor dat een huwelijk niet voldoet aan de verwachtingen van mensen. Als getrouwde mensen wensen te scheiden moeten ze naar de rechter en is er een echtscheidingsadvocaat nodig. Op dit gebied zijn onze advocaten dagelijks werkzaam en dus hebben ze hier veel ervaring in.

Als u hulp nodig hebt op het gebied van echtscheiding, geregistreerde partnerschappen en samenwoners met of zonder samenlevingscontract bent u bij Huisman Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten zijn ook gespecialiseerd in boedelscheidingen, de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, het berekenen van kinder- en partneralimentatie of het treffen van een goede zorgregeling. Ook bij problemen van het ouderlijk gezag of vaderschapsacties kunnen wij u een helpende hand aanbieden. Ook op het gebied van het afwikkelen van een echtscheiding waarin een onderneming betrokken is, kunnen onze advocaten u bij helpen.

Onze Advocaten

Onze advocaten hebben veel ervaring op het gebied van personen- en familierecht. Ze hebben aal vaak ik een rechtszaal in bijvoorbeeld Middelburg en Breda gestaan, maar ook in hoger beroep bij het hof te ’s-Hertogenbosch. Verder volgen onze advocaten meerdere opleidingen en cursussen zodat ze altijd hun kennis kunnen verbeteren. Zo kunnen ze u altijd de beste hulp aanbieden.

Een van onze advocaten die u hierin kan helpen is Mr, Wilma de Wit. Zij is voorts aangesloten bij de Verenging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS, https://www.verenigingfas.nl/ ). Ook is zij een lange tijd lid geweest van de contactcommissie Familierecht. Bel haar met het telefoonnummer 0113 – 211640

U kunt ook terecht bij Mr. Moniek Kok. Ze heeft veel ervaring in zaken met betrekking tot kinderen. Als u uw huwelijk wilt beëindigen bent u bij haar aan het juiste adres. Zij kan helpen bij meerdere familiezaken zoals het maken van herberekeningen van alimentatie, naamrecht, afstamming en gezag kwesties.

Beide treden ze op als mediator in familierechtelijke kwesties. Klik hier voor meer informatie over mediation bij Huisman Advocaten.

Home

Advocaten
mr. W.E. de Wit-de Witte

Mr. Wilma de Wit-de Witte is privaatrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Zij is advocaat sinds 1987.

mr. M.E. Kok

Mr. Moniek Kok is een gedreven en betrokken familierechtadvocaat. Zij heeft haar rechtenstudie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond en is advocaat sinds 2013.

mr. R. Zwamborn

Mr. René Zwamborn is sinds maart 2009 werkzaam bij Huisman Advocaten te Goes in Zeeland. Bij Huisman Advocaten richt René zich voornamelijk op het ondernemingsrecht…