Advocaat Vlissingen

Heeft u een betrouwbare en professionele advocaat nodig in Vlissingen?

Als u als particulier of als bedrijf juridische problemen hebt en u bent opzoek naar een advocaat in Vlissingen, dan bent u bij Huisman advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten kunnen u met de meeste juridische problemen helpen. Onze advocaten zijn Kees van OverloopRené ZwambornMoniek KokWilma de Wit, Marnix IJzelenberg en Amanda Tibbe. Hierbij zijn de eerste 30 minuten van de intake kosteloos.

Als u een vraag heeft of een afspraak wilt maken, mag u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij zijn gespecialiseerd in veel rechtsgebieden. Doordat onze advocaten lid zijn van specialisatieverenigingen (zoals de vFAS, de VAAN, en Insolad) werken ze constand hun kennis bij. Hierdoor kunnen zij u altijd op elk moment de beste hulp aanbieden. Onze advocaten kunnen u helpen met: Arbeidsrecht, Contractenrecht, Faillissementsrecht, Intellectuele eigendom, Letselschade, Ondernemingsrecht, Personen- en Familierecht, Vastgoed/bouwrecht en rijbewijszaken.

Ook als u financiële problemen hebt, kunnen wij u helpen met uw juridische problemen. Hiervoor kunt u gelukkig gebruik maken van subsidieregelingen. Wij vinden het heel belangrijk dat mensen die onvermogend zijn ook een betrouwbare advocaat hebben.

Voor vragen over dit onderwerk kunt u altijd contact met ons opnemen (Zie ook https://www.rvr.org/).

Welke Tarieven hanteren wij?

Wij maken voornamelijk gebruik van concurrerende tarieven, maar ook van uurtarieven. Om de uurtarieven te bepalen, spelen de aard en het belang van de zaak een belangrijke rol. De advocaten proberen vooraf een zo goed mogelijke schatting te maken van de kosten. (Deze kosten kunnen uiteindelijk afwijken van de echte kosten.) Er zijn gevallen dat het mogelijk is oom een vast bedrag af te spreken. Als er sprake is van een rechtstandsverzekering is het vaak mogelijk om zelf een advocaat te kiezen. Wij maken dan afspraken met de verzekeraar.

Dus in het kort. Heeft u een ervaren advocaat in Vlissingen nodig? Bij huisman advocaten bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over professionele en ervaren advocaten die u bij elk juridisch probleem kunnen helpen.