Advocaat Terneuzen

Heeft u een professionele advocaat in Terneuzen nodig?

Welkom bij Huisman advocaten. Wij zijn een professioneel advocatenkantoor wat zowel particulieren als bedrijven in Terneuzen helpt op juridisch gebied. Waarmee kunnen wij u helpen? Voor elk juridisch probleem van u of van uw bedrijf in Terneuzen, hebben wij een advocaat klaarstaan. Bij onze advocaten zijn de eerste 30 minuten van een intake gratis. Onze advocaten zijn Kees van OverloopRené ZwambornMoniek KokWilma de Wit, Marnix IJzelenberg en Amanda Tibbe.

Voor vragen of om een afspraak te plannen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Onze Rechtsgebieden

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in vele rechtsgebieden. Zij zijn lid van specialisatieverenigingen (zoals de vFAS, de VAAN, en Insolad). Hierdoor houden ze continue hun kennis bij om u op elk moment zo goed mogelijk te kunnen helpen. Onze rechtsgebieden bestaan uit: Arbeidsrecht, Contractenrecht, Faillissementsrecht, Intellectuele eigendom, Letselschade, Ondernemingsrecht, Personen- en Familierecht, Vastgoed/bouwrecht en Rijbewijszaken.

Ook als onvermogend bent, helpen wij u graag met uw juridische problemen. Hiervoor zijn er gelukkig subsidieregelingen. Onze advocaten vinden het heel belangrijk dat rechtzoekende met financiële problemen ook een advocaat hebben.

Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact met ons op. (Zie ook https://www.rvr.org/).

Tarieven

Wij van Huisman Advocaten hanteren concurrerende tarieven. Ook werken wij met een uurtarief. Deze wordt bepaald door de aard en het belang van de zaak. Onze advocaten proberen vooraf een zo goed mogelijke schatting te maken van de kosten. (Deze schattingen kunnen niet voor 100% overeenkomen met de uiteindelijke kosten.) In sommige gevallen is er de mogelijkheid om een vast bedrag af te spreken. Wanneer er sprake is van een rechtsbijstandsverzekering is het vaak mogelijk om zelf een advocaat te kiezen. Dan maken wij afspraken met de verzekeraar.

Dus heeft u een professionele en ervaren advocaat in Terneuzen nodig? Huisman Advocaten beschikt over advocaten met de benodigde ervaring en kennis om u te kunnen helpen met uw juridische vraagstukken.