Advocaat Middelburg

Bent u opzoek naar een betrouwbare en ervaren advocaat in Middelburg.

Voor al uw juridische vraagstukken zowel particulier als voor uw bedrijf bent u bij Huisman advocaten aan het juiste adres. Voor elk probleem van u of van uw bedrijf in Middelburg hebben wij een gespecialiseerde advocaat. Bij elke advocaat zijn de eerste 30 minuten van de intake kosteloos. Onze 6 advocaten zijn Kees van OverloopRené ZwambornMoniek KokWilma de Wit, Marnix IJzelenberg en Amanda Tibbe.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak plannen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Onze Diensten

Doordat onze advocaten in allerlei rechtsgebieden gespecialiseerd zijn, kunnen wij u met veel juridische problemen helpen. Onze advocaten zijn lid van specialisatieverenigingen (zoals de vFAS, de VAAN, en Insolad). Hierdoor kunnen onze advocaten constant aan hun kennis werken om u altijd zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij kunnen u helpen met: Arbeidsrecht, Contractenrecht, Faillissementsrecht, Intellectuele eigendom, Letselschade, Ondernemingsrecht, Personen- en Familierecht, Vastgoed/bouwrecht en rijbewijszaken.

Ook mensen die onvermogend zijn, kunnen wij helpen met hun juridische vragen. Hiervoor is er de mogelijkheid om gebruik te maken van subsidieregelingen. Wij vinden dat mensen met financiële problemen ook recht hebben op een professionele advocaat.

Als u vragen hierover heeft kunt u altijd contact met ons opnemen (Zie ook https://www.rvr.org/).

Onze Tarieven

Wij maken gebruik van concurrerende- en uurtarieven. Deze uurtarieven worden bepaald door de aard en het belang van het juridisch probleem. De advocaten maken vooraf een schatting van de kosten. (Let op de uiteindelijke kosten kunnen afwijken van deze inschatting). Soms is er de mogelijkheid om een vast tarief af te spreken. Bij een rechtsbijstandsverzekering kunt u vaak zelf een advocaat uitkiezen. Dan maken wij afspraken met de verzekeraar.

Kortom, bent u opzoek naar een professionele advocaat in Middelburg met veel ervaring? Bij Huisman advocaten kunt u altijd terecht met uw juridische problemen.