Advocaat Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar een professionele advocaat in Bergen op Zoom?

Welkom bij Huisman Advocaten, een advocatenkantoor dat particulieren en bedrijven in Bergen op Zoom bijstaat op juridisch gebied. Wat kunnen wij voor u betekenen? Voor elk juridisch probleem van u of uw bedrijf in Bergen op Zoom hebben wij een advocaat beschikbaar. Bij ons zijn de eerste 30 minuten van een intake gratis. Onze advocaten zijn Kees van Overloop, René Zwamborn, Moniek Kok, Wilma de Wit, Marnix IJzelenberg en Amanda Tibbe.

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met ons op.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Ze zijn lid van specialisatieverenigingen, zoals de vFAS, de VAAN en Insolad, om hun kennis continu bij te houden en u op elk moment zo goed mogelijk te kunnen helpen. Onze rechtsgebieden omvatten onder andere Arbeidsrecht, Contractenrecht, Faillissementsrecht, Intellectuele eigendom, Letselschade, Ondernemingsrecht, Personen- en Familierecht, Vastgoed/bouwrecht en rijbewijszaken.

Als u onvermogend bent, helpen wij u graag met uw juridische problemen. Gelukkig zijn er subsidieregelingen beschikbaar. Onze advocaten vinden het belangrijk dat ook rechtzoekenden met financiële problemen toegang hebben tot een advocaat.

Heeft u vragen hierover? Neem gerust contact met ons op. (Zie ook https://www.rvr.org/).

Tarieven

Bij Huisman Advocaten hanteren wij concurrerende tarieven en werken wij met een uurtarief, dat wordt bepaald door de aard en het belang van de zaak. Onze advocaten proberen vooraf een zo goed mogelijke schatting te maken van de kosten. In sommige gevallen is het mogelijk om een vast bedrag af te spreken. Als er sprake is van een rechtsbijstandsverzekering, is het vaak mogelijk om zelf een advocaat te kiezen. Wij maken dan afspraken met de verzekeraar.

Heeft u een professionele en ervaren advocaat nodig in Bergen op Zoom? Huisman Advocaten beschikt over advocaten met de benodigde ervaring en kennis om u te kunnen helpen met uw juridische vraagstukken.